Om SNAK

OM SNAK  

SNAK har i 2020 taget et stort skridt fra at være ét spil i forskellige udgaver. Med de nye spil, er der kommet 9 nye og meget forskellige spil til, så der er noget til samtaler af enhver smag. Og der er meget mere på vej.
 
Vi er nysgerrige på, hvordan vi styrker det gode møde mellem mennesker. Vi ønsker at skabe spiloplevelser, hvor samtalen flettes ind i en god og sjov oplevelse. 
 
Vores ni nye samtalespil giver på hver deres måde et nyt møde med venner og familie og en sjov måde at fordybe relationerne.
 
Vi har gjort en dyd ud af, at vores spilserie føles som rigtige spil; at de ikke kun er dybe, men også sjove. 

Historien bag SNAK

SNAK spillet, i sin første form går tilbage til 2009, men udkom først i 2012. 
Spillet er udviklet af Frederik Svinth, som selv ønskede et redskab der kunne skabe flere fortrolige samtaler i hans eget liv. Som han begyndte at lufte den tanke, vidste det sig, at det var der mange der oplevede, og den første jul røg der 2000 SNAK spil over disken.

SNAK har siden starten udviklet sig af flere omgange, både som spil, og med nye Designs og nye udgaver af spillet til børn og unge. Der er også udgaver af spillet med andre afsendere såsom Ventilen og JKE Køkkener. 

I 2020 gentænkes hele konceptet igen. Denne gang, er det for at udvide med flere SNAK koncepter. Til nu har det været det samme spil, i forskelige variationer, men nu er der ni nye spil, og mange flere på vej.

"Med 8 år og 17.000 solgte spil, kan jeg mærke at det her giver mening, det er det vildeste at få fortællinger om hvad SNAK har gjort for folk. Derfor er jeg også topmotiveret til at fortsætte med udvide oplevelsen og sætte skub i endnu flere gode samtale og oplevelser mellem mennesker" Frederik Svinth

Holdet bag:

Frederik Svinth - Foredragsholder og forfatter

Alle SNAK spillene er udviklet af Frederik Svinth, i samarbejde med venner. Frederik er foredragsholder, hvor han taler om emner som ensomhed, venskab og den gode snak. 
Læs mere om Frederik her:

Become 

SNAK medejes af Become, der er et online markedføringsbureau, her sidder der et hold af gæve folk, der hjælper til med nyhedsbrev, SEO og alt hvad der markedføring på nettet.
Læs mere om Become her:

 

 

www.FrederikSvinth.dk

 

“Frederik tager i sine foredrag fat i de eksistentielle ting i tilværelsen, som vi alle er stillet overfor. Venskaber, den gode samtale og ensomheden omfavner han nænsomt og livsklogt, så eleverne efterlades både forandret og forundret samt en hel del klogere på sig selv og ikke mindst hinanden.
Jeg kan kunne give Frederik og hans foredrag de allerbedste anbefalinger”.
Søren Mølgaard Kristensen – Forstander Egmont Højskolen
_____________________________________________________________

Flere af kursisterne havde fortalt at din undervisning var den bedste undervisning de har fået under forløbet. – Ledelses undervisning – Tine Ewe – Innovative Event _____________________________________________________________

”Vi har i Relationsfabrikken haft besøg af Frederik til et netværksevent i Esbjerg. Hans input til hvordan man skaber bedre samtaler blev leveret på fantastisk vis og taler helt præcist ind i hvordan vi i Relationsfabrikken ønsker at skabe bedre relationer i erhvervslivet. Thumbs up for Frederik og hans mission om at få os alle til at snakke bedre sammen!”
Jannik Pedersen – Relationsfabrikken
_____________________________________________________________

Jeg vil rose din måde at kommunikere til de unge mennesker på. Det var i et sprog der rammer målgruppen – uden at det på noget tidspunkt blev for poppet og ”ung med de unge-agtigt” (hvilket jeg ofte ser). Du var ærlig, åbenhjertig og udadvendt og tog alle spørgsmål seriøst.
Hans Hedegaard, Lærer Husby Efterskole
_____________________________________________________________

Autenticitet, begavet varme og nærvær
Frederik har en nerve og en energi i ham som smitter publikum og de mennesker han står overfor. Jeg er en fan hele vejen, og hver gang vi har lejlighed til at arbejde sammen, får jeg bekræftet at Frederik er begavet og varm, autentisk og en god ven.
Hans Ravnkjær Larsen, CEO –  Cheche.dk
____________________________________________________________

“Igen har Frederik Svinth være på Rødding Højskole og holdt et oplæg om venskab og ensomhed for vores elever i begyndelsen af deres ophold. Det gjorde han som altid på en meget nærværende måde krydret med en række personlige eksempler og diskussioner  i øjenhøjde med eleverne. Således går eleverne altid fra Frederiks oplæg med stort udbytte, der direkte omsættes i den efterfølgende dagligdag med en større opmærksomhed på hinanden”.

Mads Rykind-Eriksen – Rødding Højskole
_____________________________________________________________

“Vi har netop lige haft besøg af Frederik for at tale med eleverne om venskaber og ensomhed, fordi vi ønsker at alle vores elever ses og får nogle gode, dybe og levedygtige venskaber med herfra. Som ekstern oplægsholder kan han sætte fokus på dette emne på en særlig måde og samtidig give eleverne et konkret sprog for at kunne tale med hinanden om disse ting. Han kommunikerer ærligt, med humor og er ikke bange for at bruge af sig selv. Oplægget skabte mange gode refleksioner, som fremadrettet kan være til stor gavn for den enkelte og i fællesskabet. “
Tonny D. Sørensen, Forstander Sydvestjyllands Efterskole
_____________________________________________________________

 
Han rolige væsen og samtidige store passion for inddragelse, skabte en perfekt tryg ramme, hvor nærværet var i fokus og hvor snakken kunne få lov at vokse”
Antoniett Vebel – Muskelsvindfonden
_____________________________________________________________

Vi havde besøg af Frederik til en højskoleaften, hvor publikum var i alle aldre mellem 18 og 80 år. Frederik formåede at tale til alle og ramte med nerve og nærvær lige ind i følelser og oplevelser, som er velkendte for os alle – uanset alder. Der var virkelig stof til eftertanke og til gode samtaler efterfølgende. Det blev fulgt op af, at vi købte nogle af hans snakke-spil, og de var en stor succes som et element i aftenhyggen hos eleverne.

Vibeke Lundbo – Højskolen Skærgården